Zdrowa dieta to nie tylko smukła i powabna sylwetka, ale także lepsze samopoczucie oraz szansa na dożycie w dobrej formie sędziwego wieku. Dlatego też coraz większym powodzeniem cieszy się smaczne pieczywo bezglutenowe wytwarzane przez polskiego producenta, firmę Incola. Najwyższe standardy sprawiają, że każdy wyrób jest w stu procentach wolny nie tylko od glutenu, ale także innych alergenów pokarmowych. Ponadto pieczywo bezglutenowe Incola powstaje według sprawdzonych receptur, co gwarantuje długą świeżość oraz wyśmienity smak. Troska o zdrowie, to coś więcej niż unikanie alergenów. To także regularne dostarczanie organizmowi minerałów, witamin czy mikroelementów - tych składników nie brakuje w produkowanym przez polską firmę pieczywie wolnym od glutenu.
Kto powinien zdecydować się na zabieg upiększający?
W dobie dzisiejszej mody najważniejsza jest, by jak najbardziej upodobnić się do stawianych nam kryteriów piękna. Co prawda kryterium to zmienia się z każdym rokiem, jednak niektóre ikony pozostają na stałe. Ta...